Tuesday, 8 November 2011

OMG!! EXAM???

Assalamualaikum w.b.t...
n selamat malam..=)
hah! sempat lagi aku tulis kat blog nih even esok aku da start exam..=.=
yelar...ta kan nak study memanjang jewrk kan??
aku baru lar menghabiskan bab 2 Bahasa Melayu..
ada lagi satu bab woo ta study lagi..>.<
even esok petang aku exam English, tp aku tetap study BM malam nie..
sebab BM lagi susah dari BI..
nie bukan BM time sekolah tu..
BM nie semuanya fakta..hukhukhuk~~
so, kalau tak baca memang tak dapat jawablah..
BI aku da study lar jugak pagi tadi..
tapi study grammer jewrk..
u know what??
aku da lupa macam mana nak tulis summary..
sbb lecturer bagi kerja aku tak buat..
huarghhh!!!!
(padan lar muka kan..huhuhu)
vocab dalam kepala otak aku nie pown da berkarat sebab da lama tak bukak kamus + tak buat essay yang Dr. Nil Farakh bagi..huhuhu..

HAH??!! Aku nak EXAM kew esok???
OH MY GOD!!!!
i'm not really ready for it..
huhuhu..
takutnye.........
dah lama tak exam n nie first time aku exam semenjak masuk maktab nie..
MY FIRST EXAM!!

Ya ALLAH..
kau berilah ketenangan kepadaku..
kau tenangkanlah hatiku..
kau lapangkanlah fikiranku.. 
kau permudahkanlah aku menjawab soalan esok dan seterusnya..
kau ingatkanlah aku dengan apa yang telah aku pelajari selama ini..
Amin ya rabbal alamin...



Wish me GOOD LUCK! ok...
n GOOD LUCK untuk semua kawan-kawan aku n senior-senior aku yg akan berjuang menghadap paper exam sem nie..
GOOD LUCK!!!
AJA!! AJA!! FIGHTING!!!!! ^.^V

5 comments:

  1. Ala kuli hal maa taufiq wa najah... Hehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. "Semoga mendapat taufiq dan dipermudahkan dalam exam" Hihi... ^.^V

    ReplyDelete
  3. hehehe..
    ok..thank you..thank you..
    \(^.^)/

    ReplyDelete
  4. Hehehe... Afwan kathiran ya ukhtie Ira... ^_^

    ReplyDelete