Saturday, 5 November 2011

Sleepwalker n Shark Night

Hye all..
korang tau tak movie baru tittle Sleepwalker tu..
tadi aku pergi tengok dengan my BFF yg kat UPNM tu, Anis, her boifren, Aiman n my senior, Fauzan..
Seriously........
menyesal giler tengok..
3D, RM18..
Better aku tengok cerita cartoon TIN TIN lagi bagus..
Hambar giler Sleepwalker nie..
Cakap jewrk cerita hantu, tapi bukan..
Tak ada hantu langsung..
Sumpah wei,
giler TAK best... 
cerita nie cerita sedih pasal anak pompuan nie kena culik n then kena bunuh..
sape-sape yang berniat nak tengok cerita nie,
aku nasihatkan tak payah lar...
pilih lar cerita lain..


n one more..
SHARK NIGHT pown sumpah TAK BEST..
lagi best Phirana..
Aku tengok cite nie ngan Ayue..
bedating bedua dengan Ayue..hihihi..=)
Shark Night nie stakat tunjuk putus tangan jewrk..
Phirana putus-putus badan segala..


So, tak payah lar tengok..
Sekian refleksi aku..
=)

5 comments:

  1. abg cakap ta kuar ngn pompuan..
    klau ira ajak pown nak pegi kew?? =.="

    ReplyDelete
  2. Hehehe... Bole je.. Ikut keadaan la, Skunk tnga shedey an... :'( ... Huhuhu

    ReplyDelete